dinsdag 1 februari 2011

Wat doet dat met je? Meedoen aan de Miss Maxi Nederland verkiezing...

Wat doet dat nu met je ? Als je zo'n halve finale mag lopen van Miss Maxi Nederland? In eerste instantie zijn daar de zenuwen. Niet of ik wel doorga, maar of ik wel goed loop op de catwalk, of ik het wel goed doe. Ik mag lopen met Marcella en die heeft weer fantastische tips waardoor ik me al snel wat zekerder voel. De sfeer onderling is geweldig. Overal hoor je complimentjes en iedereen is met elkaar begaan. Fijn is dat!
De eerste ronde is gewoon kicken, wat een publiek in de zaal, ze zijn zo enthousiast... Heerlijk!
Mijn fans heb ik nog niet opgemerkt , maar de volgende keer dat ik op mag zie ik ze zitten. Ik ben zo blij dat ze gekomen zijn. Ik wist niet dat het zo fijn was om fans te hebben. Mensen die met je meeleven, je vertellen hoe je het doet en die buitengewoon trots op je zijn. Lange tijd heb ik moeite gehad met trots zijn op mezelf, dat is gelukkig veranderd, doordat ik nu eindelijk mezelf mag zijn. Ik heb mezelf geaccepteerd. Mijn rondingen mijn koppie “this is me” , je vind het wat of niet. In de pauze hoorde ik van mijn fans al dat ik niet tot mijn recht kwam. De stijl die ik uitdroeg lag veel te ver van mijn persoonlijke karakter. Jammer maar we gaan gewoon door. Als miss moet je stralen, al zouden ze je een vuilniszak aantrekken dan nog moet je persoonlijkheid naar voren komen.
De volgende ronde was de sport ronde. Hiervoor waren alle dames zenuwachtig achter de schermen werd veelvuldig geoefend! We vullen de hele zaal, ook in het gangpad staan mooie dames. En dan mogen we... We beginnen allemaal het zelfde dansje te doen! Alle fans gaan uit hun dak het publiek springt op en doet enthousiast mee, nu ik het weer opschrijf krijg ik weer kippenvel! De zenuwen zijn op slag weg en in de kleedkamer heetst een uitgelaten sfeer. Wat is het fantastisch om mee te mogen doen. Dit vergeet ik nooit meer, een betere ego boost kan ik me niet indenken!
Nog 1 ronde te gaan, de nette kleding , en in die nette kleding mogen we een vraag beantwoorden. Dit loopje is een stuk moeilijker , maar het gaat goed, nu ben ik helemaal blij ik ben niet met mijn snufferd op de catwalk beland dus al met al ben ik heel tevreden. Voor de vragenronde maak ik me geen zorgen, dat is mijn ding. Ik praat graag voor publiek, daar houd ik van! Het gaat dus ook prima... even tijd om te ontspannen en daarna de andere dames aanmoedigen met hun vragen ronde!
Weer pauze en wachten op de uitslag. 12 Mooie dames worden gekozen, de 13 e mag mee om alles ook mee te maken, helaas ik zit er niet bij, maar daar heb ik wel vrede mee, de dames op het podium zijn allemaal geweldige keuzes. Toch is de jury nog niet klaar , de fotograaf in de jury is lyrisch van een van de kandidaten en ook al mag ze niet mee op bootcamp, hij wil haar een gave fotoshoot aanbieden. In mijn hoofd gaan allerlei namen, maar nee ze noemt mijn naam... OOOO ik krijg weer kriebels in mijn buik, de fotograaf krijgt natuurlijk 3 zoenen! En ik mag het podium op. Wat voel ik mij vereerd. Mijn glimlach is zo groot dat ik zeker weet dat ik hem niet meer van mijn gezicht af kan krijgen!
Na afloop komen veel mensen mij feliciteren en op mijn beurt feliciteer ik alle finalisten. Wat een dag. Moe maar voldaan mag ik weer naar huis gaan, bijkomen met mijn lief en heerlijk alles nabespreken.
Helaas het Miss Maxi Nederland avontuur is voor mij voorbij. Maar ik vind het goed zo. Ik heb de laatste maanden veel moeite gehad overal aan mee te doen omdat ik een broertje van pfeifer onder de leden heb, daardoor was het me allemaal zwaar gevallen. Ook als ik de foto's terug kijk dan, zie ik niet mezelf. De vermoeidheid tekent nog in mijn gezicht en de kleding past niet bij mijn stijl. Toch ben ik trots. Dit is zo gaaf om te doen.... Ik wil alle vrouwen dan ook zeggen , volgend jaar barst de strijd weer los. Nieuwe rondes , nieuwe kansen, zelf zal ik dan niet mee doen, maar heb je maatje 46 of meer. Schrijf je dan zeker in bij www.missmaxinederland.nl Dit is een avontuur dat mag je niet missen!
Alle Miss Maxi Nederland Halve finalisten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten