woensdag 14 september 2011

Mijn creativiteit leidde tot webshop plussize sieraden.Creativiteit is iets unieks, het is een gevoel dat in mijn tenen begint, het kriebelt als het ware. Vele sensaties kunnen zich kenbaar maken, zo heb je kriebels in je buik als je verliefd bent en krijg je rillingen op je rug wanneer je bang bent. Voor mij is creativiteit het zelfde, het komt via de tenen binnen en zorgt voor een aangenaam tintelend gevoel. Het stroomt door mijn lijf en zet verschillende processen in beweging. Creativiteit is niet iets dat op zichzelf staat, het zijn meerdere gevoelens die zich uiten. Zo kun je bijvoorbeeld zien in welke stemming je bent en door welke omgevingsprikkels je bent aangeraakt.

Dat is voor mij de ware creativiteit. Die komt niet uit een boekje, maar geeft een eigen draai aan dat wat je geleerd hebt. Creativiteit moet stromen, vaak word het einde van een project gevormd door het nieuwe van het volgende. Ook kan ik in mijn ware creativiteit een proces zien, een pad waarlangs gewandeld is en hoe zeer de creatieve stukken verschillen, toch hebben ze allemaal mijn eigen stempel.


Natuurlijk is dit een boel gewauwel over iets dat voor iedereen anders is, ik heb gewoon soms de behoefte mijn gevoelens op schrift te zetten, net zoals ik af en toe de behoefte heb, creaties te maken.

In mijn verleden heb ik een boel gedaan, schilderen, breien, pimpen zijn de belangrijkste. Nu ben ik druk met het maken van sieraden. Sieraden voor elke maat, maar zeker ook voor de plussize. Doordat ik een volle maat heb, is het lastig om de juiste maat armband, ring en ketting te vinden. Een van de redenen waarom ik deze niet zoveel draag. De juiste maat is niet te vinden of heeft meteen een duur etiketje. Vandaar dat ik besloten heb sieraden te maken in elke maat en men kan ook op maat bij mij bestellen. Hierdoor zijn de meeste stukken uniek, al heb ik ook van een aantal meer dan 1 gemaakt.Bij de meeste heb ik bloemen gebruikt, voor mij zijn bloemen de ultieme vrouwelijkheid en sieraden met bloemen vind ik zeer sierlijk! Het is opvallend, maar toch met charme. Naast bloemen wil ik mijn collectie in de toekomst gaan uitbreiden met bond, leer, veren en thule.
Mocht je iets speciaals zoeken kun je mij altijd een berichtje sturen via mijn webshop. Dan kan ik het voor je maken!
De stukken op de webshop zijn uniek, dus op is op!
Leuk wanneer je een keer komt kijken en mij laat weten wat je er van vind.

klik hier voor de link naar mijn webshop

Liefs louise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten