vrijdag 15 februari 2013

net zoveel %volle vrouwen en slanke vrouwen hebben een relatie!

er is onderzocht dat net zoveel volle vrouwen als slanke vrouwen een relatie hebben, vroeger dacht ik altijd, ik kan niemand krijgen want ik ben te dik, helemaal niks van waar, onderzoek zei alleen dat daten iets moeilijker was... tja ik heb mijne op internet gevonden maar niet via een dating site, toch vind ik het wel makkelijker als je van te voren weet dat een man van vol houd.in het verleden heb ik meerdere relaties gehad met mannen die niet van vol hielden, maar op de persoon vielen, was ook allemaal leuk, maar nu ik een man heb die het heerlijk vind, merk ik wel verschil, hij laat me elke dag weten hoe geweldig hij me vind, mooi en lekker en dat geeft mij zo'n enorme boost....

waarom deden die andere mannen dat niet? misschien omdat het geen echte liefde was? of is dat een verschil tussen een liefhebber en een niet zo liefhebber?

Nu was ik een beetje bang dat hij me minder leuk zou vinden wanneer ik zou afvallen, maar gelukkig antwoord hij daar heel positief op jij bent jij en ik val op jou, ik was meteen gerust gesteld.

Voor alle dames die nog vrijgezel zijn, trek je stoute schoenen aan en ga gewoon op zoek... Ik heb ook moeten zoeken, maar heb uiteindelijk wel de hoofdprijs gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten